• Лековити билни пијалоци
  Внимателно избрани хербални формулации, наменети за зајакнување на имунолошкиот систем, избалансиран метаболизам и подобрување на здравјето на целиот организам.
  НАШИ ПРОИЗВОДИ
 • Природна помош за вашата кожа
  Широк асортиман на креми и серуми, базирани на природни состојки кои ја штитат, регенерираат и зајакнуваат вашата кожа.
  НАШИ ПРОИЗВОДИ

За нас

Ние сме Limited Charm. Независен бренд кој долги години функционира на Западен Балкан. Се грижиме за вашето здравје, имунитет и убавина секогаш да бидат заштитени со најдобрите природни третмани.
100% Транспарентност

Секој производ има етикета на компанијата со упатства за употреба и информации за потеклото на производот.

Органски состојки

Сите состојки се исклучиво природни, вегански и без штетни додатоци.

Аналазирано и Тестирано

Технолозите за храна тесно соработуваат со соодветните институти, кои ги вршат потребните проверки за да се осигураат дека нашите производи се вистинскиот избор за вас и за нас.

Плаќате при испорака

Ние ви наплаќаме само откако ќе ја видите пратката и ќе потврдите дека тоа е она што сте го нарачале.

Предности на купување од нас

benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon

Погледнете ги нашите

Истакнати производи

Историја на развојот на

Limited Charm брендот
Limited Charm сега е препознатлива компанија. Украсена е со квалитетни и докажани резултати. И кој е нејзиниот најголем адут? Тоа е за секој член на семејството! Ја исполни својата мисија да продава производи директно од природата и без исклучок. Билни, практични, безбедни за употреба и секогаш придонесуваат за зајакнување на имунитетот. Limited Charm е растечка индивидуа. Ги подобрува и подига стандардите. А како пораснала...

 • 2017
  Се роди нова идеја! Полни со нечистотии, нездрав состав и страв од тоа што го трпи телото, решиле да бараат чиста алтернатива. Кога ги велиме тие, мислиме на зачетниците. Четворица учени пријатели, познавачи. Бараа алтернатива за здравите, за болните, за исплашените, за дебелите, за оние кои се во болка, за оние на тренинзите и за оние кои сакаат нивната убавина секогаш да биде видлива. Започнаа со растенија во далечни и недопрени области. Чист воздух, чиста животна средина. И Voila!
 • 2018
  Но, тука започнува приказната. Студии, неуспеси, нови формули и комбинации. По бројни и луди истражувања, консултации, разгледување на идеи и обиди, започна тестирањето. Но ограничено.
 • 2020
  Limited Charm оживеа преку иновации, внимание и посветеност. Органско земјоделство и одржлив развој. Бројни позитивни искуства низ светот. Бидејќи квалитетот е лесно да се препознае. И нашите квалитети се вистинските супстанции за сите возрасни групи и полови. Бранот на неочекуван вирус го зафати светот и производите на Limited Charm дадоа поддршка.
 • 2021
  Вирусот сè уште преживува, но Limited Charm напредува. За него вирусот беше само мотивација за сите производи да добијат нова, посилна и позначајна димензија. Почитувајќи ги мерките, вашето здравје, време и пари, станавме пријатели. Поврзани, хармонични и полни со доверба еден во друг.
  Затоа ви благодарам за вниманието. Нашата сила е задоволството на вашите лица.
4
години искуство
56k
Студија на случај
18
прехранбени технолози
100%
задоволство на клиентите