Најчесто поставувани прашања

Од што се направени вашите производи?

Производи исткаени од чисти природни состојки и билни адитиви, без штетни нечистотии.

Како функционира готовина при достава?

Готовина при испорака (POP, скратено) е метод на трансакција во која стоката се плаќа при испорака.

Како можам да нарачам?

Секоја страница на производот содржи детали за ставките, како и форма за контакт во која можете да ги внесете вашето име и телефонски број. Агент од нашиот центар за повици ќе ве контактира веднаш штом ќе ја поднесете вашата нарачка.

Во кои земји испраќате производи?

Во моментов испраќаме во Хрватска, Босна и Херцеговина, Италија, Унгарија, Словенија, Албанија, Црна Гора, Косово, Македонија, Турција, Бугарија, Германија, Австрија и Србија. Поради COVID-19, нашите операции се суспендирани во некои земји. Но, ние работиме напорно за да ги отвориме тие области наскоро.

Колку брзо можам да го очекувам мојот пакет?

Испораката е брза и обично трае помалку од 7 дена за сите наведени дестинации.

Дали редовните клиенти добиваат специјални понуди од Limited Charma?

Да! Всушност, имаме многу канали каде што ги промовираме нашите специјалитети (социјални мрежи, е-пошта, push известувања, СМС). Само претплатете се на некој или на некои од нив и ќе се погрижиме да ве информираме.

Може ли да ја откажам мојата нарачка во секое време?

Технички, да. Ве молиме имајте предвид дека штом пакетот ќе го напушти нашиот магацин, мора да ја одбиете нарачката и веднаш да ја вратите.