За нас

Ние сме Limited Charm. Независен бренд кој долги години функционира на Западен Балкан. Се грижиме за вашето здравје, имунитет и убавина секогаш да бидат заштитени со најдобрите природни третмани.
100% Транспарентност

Секој производ има етикета на компанијата со упатства за употреба и информации за потеклото на производот.

Органски состојки

Сите состојки се исклучиво природни, вегански и без штетни додатоци.

Аналазирано и Тестирано

Технолозите за храна тесно соработуваат со соодветните институти, кои ги вршат потребните проверки за да се осигураат дека нашите производи се вистинскиот избор за вас и за нас.

Плаќате при испорака

Ние ви наплаќаме само откако ќе ја видите пратката и ќе потврдите дека тоа е она што сте го нарачале.

Здравје и благосостојба

Она за што се залагаме
Limited Charm произлезе од стотици идеи кои имаа една заедничка цел - одржување на оптимален начин на живот, преку обезбедување производи кои го зајакнуваат телото. Компанијата ги вреднуваше природните ресурси на Балканот, регион полн со автохтони растителни видови со лековити својства.
wellbeing-icon

Предности на купување од нас

benefit-icon
Колку и да нарачате, ние плаќаме за достава!
benefit-icon
Обезбедуваме совршени мешавини од билки.
benefit-icon
Растенија кои потекнуваат од најчистите ливади и полиња.
benefit-icon
Платете кога стоката ќе пристигне на вашата адреса.
benefit-icon
Без разлика кога ќе нарачате, доставата е секогаш достапна!

Промислени развиени производи

Да се грижи за вашиот имунитет
Стотици ригорозни тестови претходат на производството. Инвестираме во тестирана лабораториска опрема и работиме со еден од најнапредните производствени капацитети во Западен Балкан. Ние внимателно го истражуваме секое растение, го потврдуваме неговиот идентитет и својства, пред процесот на производство. Така ја обезбедуваме намената на секое растение и производ, бидејќи вашето задоволство е на прво место.
thoughtful-icon
delivery-icon

Како ја вршиме испораката

Достава до вашата адреса
Најбезбедно и најсигурно средство за трансакција е кога производот станува опиплив и видлив за купувачот. Затоа решивме да не наплаќаме на ниту еден од нашите клиенти пред тие самите да ја видат стоката.
Плаќањата при испорака, не само што обезбедуваат можност за проверено купување, туку и ги елиминираат ризиците од водење бизнис со несигурни компании.