Suplemente ushqimore dhe kremra natyralë për Lëkura dhe flokët tuaj

Suplemente dietike Limited Charm në formën e përzierjeve bimore të zgjedhura me kujdes, që synojnë forcimin e sistemit imunitar, balancimin e metabolizmit dhe përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm të trupit.
Në të njëjtën kohë, gama jonë e gjerë e kremrave dhe serumeve, e pasuruar me përbërës natyralë, ofron ndihmë natyrale për lëkurën tuaj dhe forcon flokët tuaj.
PRODUKTET TONA

Per ne

Limited Charm është një markë e pavarur që funksionon prej disa vitesh, duke përdorur metoda inovative dhe moderne për kujdesin e trupit. Ne kemi zhvilluar një formulë mbi baza natyrale dhe e kemi përshtatur plotësisht me nevojat tuaja të përditshme.

Transparencë 100%

Çdo produkt ka një deklaratë produkti.

Përbërësit Natyralë

Të gjithë përbërësit janë në bazë natyrale dhe nuk përmbajnë substanca të dëmshme.

Të analizuara dhe të certifikuara

Të gjitha produktet tona i nënshtrohen analizave të nevojshme dhe përmbajnë dokumentacion mbi korrektësinë dhe ligjshmërinë.

Pagesa me para në dorëzim

Ne ju tarifojmë vetëm pasi të shihni mallrat dhe të konfirmoni se kjo është ajo që keni porositur.

Avantazhet e blerjeve me ne

benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon

Hidhini një sy tonën

Produkte të veçuara

Zhvillimi

Limited Charm markë

Marka Limited Charm është zhvilluar prej disa vitesh dhe është themeluar në Bosnje dhe Hercegovinë. Duke marrë parasysh reagimin e mirë të përdoruesve për cilësinë dhe rezultatet e markës, prodhimi u rrit me gati 200%. Të gjitha produktet janë krijuar në kushte të kontrolluara mirë dhe nën mbikëqyrje. Është një markë vendase boshnjake, e cila gëzon besimin e partnerëve të shumtë vendas dhe të huaj, si dhe kënaqësinë e një numri të madh klientësh. Aktualisht, produktet eksportohen në më shumë se 10 vende evropiane.
4
Vite eksperience
> 56k
Porositë e konfirmuara
100%
Kënaqshmëria e Klientit