• Prerarate sheruese bimore
  Formulime bimore të zgjedhura me kujdes, të destinuara për të forcuar sistemin imunitar, për të balancuar metabolizmin dhe për të përmirësuar shëndetin e të gjithë organizmit.
  PRODUKTET TONA
 • Ndihma bimore per lekuren tuaj
  Asortiman I gjere I kremerave dhe serumeve ,bazuar ne perberes bimore cilet e mbrojne , regjenerojne dhe forcojne lekuren tuaj.
  PRODUKTET TONA

Per ne

Ne jemi Limited Charm. Një markë e pavarur që operon prej shumë vitesh në Ballkanin Perëndimor. Ne kujdesemi që shëndeti, imuniteti dhe bukuria juaj të mbrohen gjithmonë nga trajtimet më të mira natyrore.
100% Transparente

Çdo produkt ka një etiketë të kompanisë me udhëzime për përdorim dhe informacion mbi origjinën e produktit.

Përbërësit organikë

Të gjithë përbërësit janë ekskluzivisht natyralë, vegan dhe pa aditivë të dëmshëm.

Analizuar & Testuar

Teknologët e ushqimit punojnë ngushtë me institutet përkatëse, të cilat kryejnë kontrollet e nevojshme për t'u siguruar që produktet tona janë zgjedhja e duhur për ju dhe ne.

Para ne dore gjate dorezimit

Ne ju tarifojmë vetëm pasi të shihni mallrat dhe të konfirmoni se kjo është ajo që keni porositur.

Avantazhet e blerjes nga ne

benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon

Hidhini një sy tonën

Produkte të veçuara

Historiati I zhvillimit

Brendi Limited Charm
Limited Charm tani është një kompani e njohur. Është zbukuruar me cilësi dhe rezultate të dëshmuara. Dhe cila është pasuria e saj më e madhe? Është për çdo anëtar të familjes! Ajo ka përmbushur misionin e saj për të tregtuar produkte direkt nga natyra dhe pa përjashtim. Bimor, praktik, i sigurt për t'u përdorur dhe gjithmonë kontribuon në forcimin e imunitetit. Limited Charm është një individ në rritje. Përmirëson dhe rrit standardet. Dhe si u rrit ajo ...

 • 2017
  Lindi një ide e re! Plot papastërti, përbërje jo të shëndetshme dhe frikë nga ajo që vuan trupi, ata vendosën të kërkojnë një alternativë të pastër. Kur themi ata, nënkuptojmë krijuesit. Katër miq të ditur, njohës. Ata kërkonin një alternativë për të shëndoshët, për të sëmurët, për të frikësuarit, për obezët, për ata me dhimbje, për ata në stërvitje dhe për ata që duan që bukuria e tyre të jetë gjithmonë e dukshme. Filluan me bimë në zona të largëta dhe të paprekura. Ajri i pastër, ambient i pastër. Dhe voila!
 • 2018
  Por këtu fillon historia. Studime, dështime, formula dhe kombinime të reja. Pas hulumtimeve të shumta dhe të çmendura, konsultimeve, shqyrtimit të ideve dhe përpjekjeve, filloi testimi. Por e kufizuar.
 • 2020
  Limited Charm ka ardhur në jetë përmes inovacionit, vëmendjes dhe përkushtimit. Bujqësia organike dhe zhvillimi i qëndrueshëm. Eksperienca të shumta pozitive në mbarë botën. Sepse cilësia është e lehtë për t'u njohur. Dhe cilësitë tona janë substancat e duhura për të gjitha grupmoshat dhe gjinitë. Vala e virusit të papritur të Ubro ka përfshirë botën dhe produktet Limited Charm kanë ofruar mbështetje.
 • 2021
  Virusi ende mbijeton, por Limited Charm po lulëzon. Për të, virusi ishte vetëm një motivim që të gjitha produktet të fitonin një dimension të ri, më të fortë dhe më domethënës. Duke respektuar masat, shëndetin, kohën dhe paratë tuaja, jemi bërë miq. Të lidhur, harmonik dhe plot besim tek njëri-tjetri.
  Prandaj faleminderit për vëmendjen tuaj. Forca jonë është kënaqësia në fytyrat tuaja.
4
Vite eksperience
56k
Rast studimi
18
Teknologë ushqimorë
100%
Kënaqësi e klientit