• Lekoviti biljni napici
  Pažljivo birane biljne formulacije, namenjene jačanju imunog sistema, uravnoteženom metabolizmu i poboljšanju zdravlja kompletnog organizma.
  NAŠI PROIZVODI
 • Prirodna pomoć za vašu kožu
  Širok asortiman krema i seruma, baziranih na prirodnim sastojcima koji štite, regenerišu i jačaju vašu kožu.
  NAŠI PROIZVODI

O nama

Mi smo Limited Charm. Nezavisni brend koji deluje na Zapadnom Balkanu već dugi niz godina. Brinemo da vaše zdravlje, imunitet i lepota budu uvek zaštićeni najboljim prirodnim tretmanima.
100% Transparentnost

Svaki proizvod ima kompanijsku etiketu s uputstvom o korištenju i informacijama o poreklu proizvoda.

Organski Sastojci

Svi sastojci su isključivo prirodni, veganski i bez štetnih dodataka.

Analizirano & Testirano

Prehrambeni tehnolozi blisko sarađuju s nadležnim institutima, koji vrše potrebne provere, kako bismo bili sigurni da su naši proizvodi pravi izbor za vas i za nas.

Plaćanje Pouzećem

Naplaćujemo vam tek nakon što vidite robu i potvrdite da je to ono što ste poručili.

Prednosti kupovine kod nas

benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon

Pogledajte naše

Istaknute Proizvode

Istorija razvoja

Limited Charm brenda
Limited Charm je sada prepoznatljiva kompanija. Krase je kvalitet i proveren rezultat. A šta je njen najveći adut? Za svakog je člana porodice! Ispunila je svoju misiju da plasira proizvode direktno iz prirode i bez izuzetka. Biljni, praktični, sigurni za upotrebu i uvijek doprinose jačanju imuniteta. Limited Charm je jedinka koja raste. Poboljšava i podiže standarde. A kako je rasla...

 • 2017
  Rodila se nova ideja! Siti primesa, nezdravog sastava i straha od onoga što organizam trpi, oni su odlučili potražiti čistu alternativu. Kad kažemo oni, mislimo na začetnike. Četiri učevna prijatelja, znalca. Tražili su alternativu za zdrave, za oboljele, za uplašene, za gojazne, za one u bolu, za one u treningu i one koji žele da njihova lepota uvijek bude vidljiva. Počeli su od biljaka na dalekim i netaknutim predelima. Čist zrak, čisto okruženje. I voila!
 • 2018
  No, tu priča tek počinje. Studije, neuspesi, nove formule i kombinacije. Nakon brojnih i ludih istraživanja, konsultovanja, razmatranja ideja i pokušaja, počelo je testiranje. Ali, limitirano.
 • 2020
  Limited Charm je zaživio kroz inovacije, pažnju i posvećenost. Organski uzgoj i održivi razvoj. Brojna pozitivna iskustva širom sveta. Jer je kvalitet lako prepoznati. A naš kvalitet su prave supstance za sve starosne grupe i spolove. Ubrzo je val neočekivanog virusa zahvatio svet i Limited Charm proizvodi pružili su podršku.
 • 2021
  Virus i dalje opstaje, ali Limited Charm napreduje. Njemu je virus bio samo motivacija da svi proizvodi dobiju novu, jaču i značajniju dimenziju. Poštujući mere, Vaše zdravlje, vreme i novac, postali smo prijatelji. Povezani, složni i prepuni poverenja jedni prema drugima.
  Zato hvala što nam poklanjate pažnju. Naša je snaga zadovoljstvo na vašim licima.
4
Godine iskustva
56k
Studija slučaja
18
Prehrambenih tehnologa
100%
Zadovoljstvo kupaca