• Mešavine biljnih čajeva
  Pažljivo birane biljne formulacije, namenjene jačanju imunog sistema, uravnoteženom metabolizmu i poboljšanju zdravlja kompletnog organizma.
  NAŠI PROIZVODI
 • Prirodna pomoć za vašu kožu
  Širok asortiman krema i seruma, baziranih na prirodnim sastojcima koji imaju za svrhu da štite, regenerišu i jačaju vašu kožu.
  NAŠI PROIZVODI

O nama

Ova stranica je u vlasništvu nezavisne domaće kompanije Monad Lead, koja deluje na Zapadnom Balkanu već dugi niz godina. Brinemo se da za Vaše zdravlje, imunitet i lepotu kreiramo adekvatne proizvode.
100% Transparentnost

Svaki proizvod ima kompanijsku etiketu sa uputstvom o korištenju i informacijama o poreklu proizvoda.

Sastojci Prirodnog Porekla

Trudimo se da sastojci budu prirodnog porekla, veganski i bez štetnih dodataka.

Plaćanje Pouzećem

Naplaćujemo vam tek nakon što vidite robu i potvrdite da je to ono što ste poručili.

Prednosti kupovine kod nas

benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon
benefit-icon

Pogledajte naše

Istaknute Proizvode

Istorija razvoja

Naših proizvoda
Šta je naš najveći adut? Imamo proizvode za svakog člana porodice! Ispunili smo svoju misiju da plasiramo proizvode iz prirode. Biljnog porekla, praktični i jednostavni za upotrebu. Mi konstantno rastemo, poboljšavamo i podižemo standarde. A kako smo rasli...

 • 2017
  Rodila se nova ideja! Siti primesa, nezdravog sastava i straha od onoga što organizam trpi, odlučili smo potražiti čistu alternativu. Alternativu za zdrave, obolele, uplašene, gojazne, za one u bolu, u treningu i one koji žele da njihova lepota uvijek bude vidljiva. Počeli smo od biljaka na dalekim i netaknutim predelima. Čist zrak, čisto okruženje. I voila!
 • 2018
  No, tu priča tek počinje. Počinjemo sa radom nakon mnogo neuspeha. Znate kako kako se kaže, posle pada samo ustanite jači.
 • 2020
  Naši proizvodi zaživeli su kroz inovacije, pažnju i posvećenost. Sastojci prirodnog porekla za sve starosne grupe i spolove. Ubrzo je val neočekivanog virusa zahvatio svet i ovi proizvodi su Vam pružali podršku.
 • 2021
  Virus i dalje opstaje, ali naši proizvodi napreduju. Virus nam je bio bio samo motivacija da preparatima damo novu, jaču i značajniju dimenziju. Poštujući mere, Vaše zdravlje, vreme i novac, postali smo prijatelji. Povezani, složni i prepuni poverenja jedni prema drugima. Zato hvala što nam poklanjate pažnju. Naša je snaga zadovoljstvo na vašim licima.