Pogledajte naše

Istaknute proizvode
product
Apolloss

Apolloss je novi preparat na biljnoj bazi za one koji vode borbu s neprestanim unosom ugljikohidrata. Prirodni sastav i ekstrakti biljaka potencijalno mogu da ubrzaju proces detoksikacije organizma i pretvaranja masnih naslaga u energiju, koju brzo i lako trošite. Ovako se stvaraju uslovi za jednostavno mršavljenje svakodnevno aktivnih osoba, koje su u manjku inspiracije za redukovanom ishranom.

78 EUR   39 EUR
product
Argan Oil

Višenamjensko marokansko arganovo ulje, visoko priznato u kozmetičkoj industriji kao eliksir lepote kože, lica, kose, tela i noktiju. Aktivne supstance E vitamina smanjuju vidljivost bora, obnavljaju oštećene vrhove kose i sprečavaju listanje slabe nokatne ploče.

78 EUR   39 EUR
product
Beauty Derm

Krema namijenjena borbi protiv bora i vidljivih znakova starenja. Korištenjem ovog proizvoda vaša koža je uporedo i hidrirana, što je prvi i osnovni korak za njegu lica, izloženog najštetnijim česticama iz okoline. Posljedice višegodišnjeg nanošenja šminke zahtijevaju dugoročne korake za obnovu oštećenog tonusa kože lica, a čisti biljni sastav Beauty Derm kreme je dobar početak.

78 EUR   39 EUR
product
Celluless

Anticelulitni gel, sa sastojcima prirodnog porijekla, koji Vam može pomoći u zatezanju kože sklone celulitu i strijama. Redovnim korištenjem potencijalno utječe na učvršćivanje problematičnih dijelova kože: butine, bokovi, struk i stomačni predio. Uporedo hidratizira, kako koža ne bi izgubila tonalitet i postala izrazito suha. S obzirom na prirodne sastojke, nijesu zabilježeni slučajevi iritacije kože.

78 EUR   39 EUR
product
Deep Inhale

Biljni čaj kao najveći oslonac u moru negativnih čestica u vazduhu, ili posljedica pušenja, koje trajno oštećuju zdravlje disajnih organa. Ima preventivnu zaštitnu funkciju i u slučaju nemogućnosti prestanka konzumiranja duvanskih proizvoda. Cilj mu je i svakodnevna zaštita od izloženosti virusima. Nezanemariv je preparat koji pozitivno djeluje na funkciju pluća.

78 EUR   39 EUR
product
Dia Drops

Dia Drops su kapi čiji su sastojci na biljnoj bazi. Namijenjene su stabilizaciji sadržaja šećera u krvi i zaštiti tijela od visokog sadržaja glukoze. Sastojci upotrijebljeni u kapima, djeluju na poboljšanje funkcije jetre i pankreasa. Mogu se primjenjivati, bez obzira na stadij dijabetesa.

78 EUR   39 EUR
product
Dia Tea

Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom. Podstiče pancreas na lučenje vlastitog insulina, čime bi se uporedo jačala jetra i pankreas. Slobodna je konzumacija uporedo sa svakodnevno propisanim lijekovima. Kontinuirana i neprekidna upotreba može dovesti do normalizacije šećera u krvi.

78 EUR   39 EUR
product
Go Potent

Aktivno poboljšava neophodan protok krvi za učestaliju i jaču erekciju, te produženje trajanja polnog odnosa. Djeluje, kako na fizičkoj, tako i na psihičkoj bazi, odnosno budi hormon sreće, čime se krv nesvjesno pumpa kroz polni organ i omogućava snažnu erekciju.

78 EUR   39 EUR
product
Go Slim

Čaj potpuno prirodnog porijekla, radi na principu odstranjivanja masnih naslaga, kroz izbacivanje viška tečnosti iz organizma. Cilj mu je ubrzavanje metabolizma. Na taj način asistira organizmu pri gubitku kilograma.

78 EUR   39 EUR
product
Hemomax

Čajna mješavina koja stimuliše simptome koje izazivaju hemorodi. Djeluje prema principu otpadanja vanjskih i smanjenje pojave unutrašnjih hemoroida. Pogodan je za čišćenje crijeva i poboljšanje probave. Saveznik je u jačanju funkcije jetre.

78 EUR   39 EUR
product
Hyper Caps

Prirodne kapsule na bazi čistog luka sada su prva solucija za osobe koje imaju poteškoće sa krvnim pritiskom. Dodatak su prehrani za obnovu elastičnosti krvnih sudova.

78 EUR   39 EUR
product
Hyper Drops

Hyper Drops kapi se preporučuju osobama koje biraju prirodan metod djelovanja na varijabilan krvni pritisak. Kapi se mogu koristiti i za prevetiranje daljnjih širenja uzroka srčanih oboljenja. Višenamjenski su preparat i olakšica za one kojima je čaj prevelika komplikacija. Zahvalan kardiovaskularni sistem!

78 EUR   39 EUR
product
Hyper Tea

Čaj na biljnoj bazi koji poboljšava funkciju srca, aktivan je saveznik u čišćenju i vraćanju elastičnosti krvnih sudova, ili regulaciji krvnog pritiska, bez neželjenih oscilacija. Svojim sastavom djeluje na smanjenje holesterola. Slobodna konzumacija s već postojećom, eventualnom, terapijom.

78 EUR   39 EUR
product
Intimo Tea

Biljni čaj koji se koristi pri poboljšanju zdravlja reproduktivnog sistema kod žena. Može djelovati u sprječavanju potencijalnih upala i menstrualnih grčeva. Pozitivno djeluje na (ne)plodnost.

78 EUR   39 EUR
product
Lossless

Neagresivni šampon za čak i najosetljiviju kožu glave, koju karakteriše uticaj na kosu od korena do vrhova. Aktivni prirodni sastojci, bez sulfata i parabena, potencijalno pružaju dugoročne rezultate za kosu za koju mislite da nema spasa. To je prilika za obnavljanje istrošenih i oštećenih vrhova.

78 EUR   39 EUR
product
Mikoherb

Prirodni preparat sa dejstvom prevencije gljivičnih infekcija noktiju, koje se neblagovremenim delovanjem mogu proširiti na ostatak tela. Njegov cilj je potpuni gubitak svih gljivičnih područja i rast nove, zdrave nokatne ploče, nakon odgovorne i kontinuirane upotrebe.

78 EUR   39 EUR
product
Miko Tea

Biljna kupka za natapanje nogu, zahvaćenih gljivičnom infekcijom. Prirodni sastav djeluje pri vanjskoj primjeni za smanjenje vidljivih znakova infekcije, poput prevencije svraba ili daljnjeg širenja gljivica. Namijenjen obnovi i hidrataciji oštećene kože.

78 EUR   39 EUR
product
Nautubone

Gel biljnog porekla aktivno stimuliše proizvodnju prirodnog kolegena, što je neophodno za obnavljanje oštećene hrskavice i ublažavanje reumatskih bolova. Kontinuirana upotreba ima preventivni efekat protiv ponavljanja gihta. Višenamenski je i primenjuje se na bilo koje bolno mesto na telu.

78 EUR   39 EUR
product
Nefro Aktiv

Čajna mješavina kao saučesnik u procesu prirodnog saniranja otežanog rada bubrega. Ublažava simptome moguće upale ili ranije dijagnostikovanog oboljenja bubrega. Efikasno djeluje na ubrzavanje prirodnog čišćenja bubrežnih kanala od toksina i eventualnog kamenca. Preventivno održava normalan rad bubrega.

78 EUR   39 EUR
product
Parazol

Čaj prirodnog porijekla namijenjen postepenom čišćenju organizma od parazita, odgovornih za promjene na koži, poput papiloma, bradavica ili ekcema. Protuvirusni je dodatak prehrani za potencijalnu dezinfekciju nakon preporučenog perioda upotrebe proizvoda.

78 EUR   39 EUR
product
Pro Drops

Pro Drops je biljna mješavina koja djeluje na jačanje potencije i obnovu krvnih sudova. Aktivacijom svih sastojaka djeluje na sprječavanje nastanka upale prostate. Prirodni sastojci u sastavu, mogu pomoći kod poboljšanja cirkulacije, normalizacije procesa mokrenja, jačanju imuniteta i libida.

78 EUR   39 EUR
product
Prostamid

Čaj na biljnoj bazi, čije redovno korištenje potencijalno može da smanji mogućnost upale i dalji razvoj prostatitisa. Pogodan je za sve uzraste i nesmetano se konzumira uz ranije preporučene doktorske terapije. Koristi se tretmanski.

78 EUR   39 EUR
product
Quickly Fitness

Kapsule koje imaju u cilju ubrzavanje metabolizma i stvaranja osjećaja sitosti. Neprekidna upotreba omogućava razgradnju masnih naslaga i bržu potrošnju viška kalorija. Pogodan je za sportiste i sportistkinje kao dodatak prehrani.

78 EUR   39 EUR
product
Smart Termoska

SMART termos boca modernog dizajna sa ugrađenim termometrom. Namenjeno održavanju temperature željenog napitka.

30 EUR   15 EUR
product
TestoY

Biljni sastav kapsula na bazi L-karnitina, koje su namijenjene rješavanju problema erektilne disfunkcije. Svojim djelovanjem može da utječe na proizvodnju hormona sreće, što pojačava seksualnu želju i omogućava jaču i dugotrajniju erekciju.

78 EUR   39 EUR
product
Varcosin

Nezaobilazan biljni preparat koji potencijalno djeluje kod problema sa proširenim venama ili ispucalim kapilarima, bez obzira na to da li su hronični, genetski ili problem prouzrokovan nečim drugim. Redovnim korištenjem, uz preporučen unutarnji tretman čišćenja začepljenih krvnih sudova u nogama možete očekivati nesmetanu cirkulaciju krvi.

78 EUR   39 EUR