O nama

Mi smo Limited Charm. Nezavisni brend koji djeluje na Zapadnom Balkanu već dugi niz godina. Brinemo da vaše zdravlje, imunitet i ljepota budu uvijek zaštićeni najboljim prirodnim tretmanima.
100% Transparentnost

Svaki proizvod ima kompanijsku etiketu s uputstvom o korištenju i informacijama o porijeklu proizvoda.

Organski Sastojci

Svi sastojci su isključivo prirodni, veganski i bez štetnih dodataka.

Analizirano & Testirano

Prehrambeni tehnolozi blisko sarađuju s nadležnim institutima, koji vrše potrebne provjere, kako bismo bili sigurni da su naši proizvodi pravi izbor za vas i za nas.

Plaćanje Pouzećem

Naplaćujemo vam tek nakon što vidite robu i potvrdite da je to ono što ste naručili.

Zdravlje & Dobrobit

Za šta se zalažemo
Limited Charm je proizašao iz stotina ideja koje su imale jedan zajednički cilj - održavanje optimalnog načina života pružanjem proizvoda koji osnažuju organizam. Kompanija je vrjednovala prirodna bogatstva Balkana, regiona prepunog autohtonih biljnih vrsta sa ljekovitim svojstvima.
wellbeing-icon

Prednosti kupovine kod nas

benefit-icon
Bez obzira koliko naručite, dostavu mi plaćamo!
benefit-icon
Osiguravamo savršene biljne mešavine.
benefit-icon
Biljke porijeklom sa najčišćih livada i polja.
benefit-icon
Plaćajte kada vam roba stigne na adresu.
benefit-icon
Bez obzira kada naručite, dostava je uvijek dostupna!

Smišljeno razvijeni proizvodi

Za brigu o vašem imunitetu
Proizvodnji prethode stotine rigoroznih testova. Ulažemo u ispitanu laboratorijsku opremu i upravljamo jednim od najnaprednijih proizvodnih pogona na Zapadnom Balkanu. Svaku biljku pažljivo istražujemo, potvrđujemo njen identitet i svojstva, prije samog procesa proizvodnje. Tako osiguravamo svrhu svake biljke i proizvoda, jer je vase zadoovljstvo na prvom mjestu.
thoughtful-icon
delivery-icon

Kako obavljamo isporuku

Dostava na Vašu adresu
Najsigurnije i najpouzdanije sredstvo transakcije je kada proizvod postane opipljiv i vidljiv za kupca. Zbog toga smo odlučili da nikome od naših klijenata ne naplaćujemo, prije no što sami vide robu.
Plaćanja po isporuci ne samo da pružaju mogućnost provjerene kupovine, već i izostavljaju rizike poslovanja s nepouzdanim kompanijama.