Detalji o proizvodu

Lossless
product
Lossless
Šampon na prirodnoj bazi
star star star star star
*Navedena cijena važi samo za odabrano tržište (Crna Gora) i narudžba sa druge lokacije, pod ovim uslovima, nije moguća.
78 EUR   39 EUR

Neagresivan šampon i za najosjetljivije tjeme, kojeg karakteriše uticaj na dlaku od korijena do vrha. Aktivni prirodni sastojci, bez sulfata i parabena, potencijalno pružaju dugoročne rezultate i za kosu za koju mislite da nema spasa. Prilika je za obnovu iskrzanih i oštećenih vrhova.

1 Paket
78 EUR 39 EUR
2 Paketa
128 EUR 64 EUR
3 Paketa
148 EUR 74 EUR
Ostali proizvodi

Biljni preparat koji ste tražili

Sve što trebate znati o preparatu Lossless
CINK INHIBITOR:Potencira cink u svom inhibitornom delovanju na enzim 5 alfa reduktazu, koji uzrokuje gubitak kose i hipersebore u androgenetskoj alopeciji
info
GVOŽĐE: Nedostatak gvožđa je jedan od osnovnih uzročnika za gubita kose. Sprečava pojavu krhkih delova i sprečava pucanje kose i noktiju. Odličan je pro-oksidant, i u kombinaciji sa vitaminom E u potpunosti eliminiše oksidaciju.
info
product
info
KOMPLEKS B VITAMINA: Vitamini B12, B3 i B5 otpomažu pravilnoj reprodukciji kobalmina, i utiču na pravilan rast dlaka u organizmu. Neophodni su i za sintezu crvenih krvnih zrnaca. Utiču na pravilan transport kiseonika do svake ćelije u organizmu; povećavaju protok krvi do korijena.
info
CISTEIN I METIONIN: Osnovni inhibitori za formiranje keratina, koji je osnovni materijal za formiranje kose. Ove dvije aminokiseline vraćaju sjaj i snagu kosi i korjenu dlake.
Kako koristiti Lossless šampon:
  • Šampon je potrebno protresti prije korištenja
  • Nanosi se laganim masiranjem vlasišta
  • Nakon pjenjenja ostaviti 1-2 minute kako bi sastojci djelovali te potom isprati.
Siguran preparat koji provjereno daje rezultate:
  • Ubrzava rast kose: Svoje dejstvo baziraju isključivo na velikoj koncentraciji prirodnih aktivnih sastojaka savršeno iskombinovanih da čiste kožu glave, pomažu u uklanjanju peruti, viška sebuma i drugih uzroka opadanja kose, jačaju korjen i samu strukturu dlake, potpomažu njen rast i obnavljanje. Jača kosu od korijena do vrhova
  • Jaka kosa od korijena do vrhova: Jedinstvena receptura Šampona za rast kose nastala je spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja, ricinusa, vitamina E te eteričnih ulja. Kombinacija ovih sastojaka potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova.
  • Sprečava daljnji gubitak kose jačajući i obnavljajući folikul dlake. Stvara zaštitni film protiv efekata negativnih faktora okoline.
  • Aktivira uspavane folikule dlake na mikroćelijskoj razini, revitalizira ih iznutra zahvaljujući posebno odabranom skupu hranjivih sastojaka.

Prednosti kupovine kod nas
product-benefit-icon
Brza i besplatna dostava

Ukoliko željeni proizvod imamo na stanju, isporuka se vrši u roku od 1 do 2 radna dana.

product-benefit-icon
100% sigurna kupovina

Vršimo zamjenu i povrat cjelokupnog iznosa kupovine u slučaju nezadovoljstva.

product-benefit-icon
Plaćanje pouzećem

Nudimo mogućnost plaćanja gotovinom prilikom dastave paketa.