Pogledajte naše

Istaknute proizvode
product
Apolloss

Apolloss je novi preparat na biljnoj bazi za one koji vode borbu s neprestanim unosom ugljikohidrata. Prirodni sastav i ekstrakti biljaka potencijalno mogu da ubrzaju proces detoksikacije organizma i pretvaranja masnih naslaga u energiju, koju brzo i lako trošite. Ovako se stvaraju uslovi za jednostavno mršavljenje svakodnevno aktivnih osoba, koje su u manjku inspiracije za redukovanom ishranom.

110 KM   55 KM
product
Argan Oil

Višenamjensko marokansko arganovo ulje, visoko priznato u kozmetičkoj industriji kao eliksir ljepote kože, lica, kose, tijela i noktiju. Aktivne supstance E vitamina smanjuju vidljivost bora, obnavljaju oštećene vrhove kose i sprječavaju listanje slabe nokatne ploče. Nekomedogeno je.

110 KM   55 KM
product
Beauty Derm

Krema namijenjena borbi protiv bora i vidljivih znakova starenja. Korištenjem ovog proizvoda vaša koža je uporedo i hidrirana, što je prvi i osnovni korak za njegu lica, izloženog najštetnijim česticama iz okoline. Posljedice višegodišnjeg nanošenja šminke zahtijevaju dugoročne korake za obnovu oštećenog tonusa kože lica, a čisti biljni sastav Beauty Derm kreme je dobar početak.

110 KM   55 KM
product
Celluless

Anticelulitni gel, sa sastojcima prirodnog porijekla, koji Vam može pomoći u zatezanju kože sklone celulitu i strijama. Redovnim korištenjem potencijalno utječe na učvršćivanje problematičnih dijelova kože: butine, bokovi, struk i stomačni predio. Uporedo hidratizira, kako koža ne bi izgubila tonalitet i postala izrazito suha. S obzirom na prirodne sastojke, nisu zabilježeni slučajevi iritacije kože.

110 KM   55 KM
product
Deep Inhale

Biljni čaj kao najveći oslonac u moru negativnih čestica u vazduhu, ili posljedica pušenja, koje trajno oštećuju zdravlje disajnih organa. Ima preventivnu zaštitnu funkciju i u slučaju nemogućnosti prestanka konzumiranja duhanskih proizvoda. Cilj mu je i svakodnevna zaštita od izloženosti virusima. Nezanemariv je preparat koji pozitivno djeluje na funkciju pluća.

110 KM   55 KM
product
Dia Drops

Dia Drops su kapi čiji su sastojci na biljnoj bazi. Namijenjene su stabilizaciji sadržaja šećera u krvi i zaštiti tijela od visokog sadržaja glukoze. Sastojci upotrijebljeni u kapima, djeluju na poboljšanje funkcije jetre i pankreasa. Mogu se primjenjivati, bez obzira na stadij dijabetesa.

110 KM   55 KM
product
Dia Tea

Čaj na biljnoj bazi, namijenjen očuvanju zdravlja osoba koje pate od simptoma izazvanih dijabetesom. Potiče gušteraču na lučenje vlastitog insulina, čime bi se uporedo jačala jetra i pankreas. Slobodna je konzumacija uporedo sa svakodnevno propisanim lijekovima. Kontinuirana i neprekidna upotreba može dovesti do normalizacije šećera u krvi.

110 KM   55 KM
product
Go Potent

Aktivno poboljšava neophodan protok krvi za učestaliju i jaču erekciju, te produženje trajanja spolnog odnosa. Djeluje, kako na fizičkoj, tako i na psihičkoj bazi, odnosno budi hormon sreće, čime se krv nesvjesno pumpa kroz spolni organ i omogućava snažnu erekciju.

110 KM   55 KM
product
Go Slim

Čaj potpuno prirodnog porijekla, radi na principu odstranjivanja masnih naslaga, kroz izbacivanje viška tečnosti iz organizma. Cilj mu je ubrzavanje metabolizma. Na taj način asistira organizmu pri gubitku kilograma.

110 KM   55 KM
product
Hemomax

Čajna mješavina koja stimuliše simptome koje izazivaju hemoroidi. Djeluje prema principu otpadanja vanjskih i smanjenje pojave unutarnjih hemoroida. Pogodan je za čišćenje crijeva i poboljšanje probave. Saveznik je u jačanju funkcije jetre.

110 KM   55 KM
product
Hyper Caps

Prirodne kapsule na bazi čistog češnjaka sada su prva solucija za osobe koje imaju poteškoće sa krvnim tlakom. Dodatak su prehrani za obnovu elastičnosti krvnih sudova.

110 KM   55 KM
product
Hyper Drops

Hyper Drops kapi se preporučuju osobama koje biraju prirodan metod djelovanja na varijabilan krvni pritisak. Kapi se mogu koristiti i za preveniranje daljnjih širenja uzroka srčanih oboljenja. Višenamjenski su preparat i olakšica za one kojima je čaj prevelika komplikacija. Zahvalan kardiovaskularni sistem!

110 KM   55 KM
product
Hyper Tea

Čaj na biljnoj bazi koji poboljšava funkciju srca, aktivan je saveznik u čišćenju i vraćanju elastičnosti krvnih sudova, ili regulaciji krvnog pritiska, bez neželjenih oscilacija. Svojim sastavom djeluje na smanjenje holesterola. Slobodna konzumacija s eventualnom terapijom.

110 KM   55 KM
product
Imuno Max

Kombinacija prirodnih sastojaka u kapsuli, za svakodnevno jačanje imunološkog sistema. Sadrži potrebne vitamine i minerale za očuvanje pravilne funkcije organizma ili preventivno protuupalno djelovanje. Nesmetano se može koristiti sa već određenom terapijom.

110 KM   55 KM
product
Intimo Tea

Biljni čaj koji se koristi pri poboljšanju zdravlja reproduktivnog sistema kod žena. Može djelovati u sprječavanju potencijalnih upala i menstrualnih grčeva. Pozitivno djeluje na (ne)plodnost.

110 KM   55 KM
product
Lossless

Neagresivan šampon i za najosjetljivije tjeme, kojeg karakterizira utjecaj na dlaku od korijena do vrha. Aktivni prirodni sastojci, bez sulfata i parabena, potencijalno pružaju dugoročne rezultate i za kosu za koju mislite da nema spasa. Prilika je za obnovu iskrzanih i oštećenih vrhova.

110 KM   55 KM
product
Mikoherb

Prirodni preparat s efektom sprječavanja gljivičnih infekcija noktiju, koje se, zbog nepravovremenog djelovanja, mogu proširiti i na ostatak tijela. U cilju mu je potpuni gubitak svih gljivično zahvaćenih područja, te izrastanje nove, zdrave nokatne ploče, nakon odgovornog i kontinuiranog korištenja.

110 KM   55 KM
product
Miko Tea

Biljna kupka za natapanje nogu, zahvaćenih gljivičnom infekcijom. Prirodni sastav djeluje pri vanjskoj primjeni za smanjenje vidljivih znakova infekcije, poput prevencije svraba ili daljnjeg širenja gljivica. Namijenjen obnovi i hidrataciji oštećene kože.

110 KM   55 KM
product
Nautubone

Gel biljnog porijekla aktivno potiče proizvodnu prirodnog kolegena, neophodnog za obnovu oštećene hrskavice i ublažavanje reumatskih bolova. Kontinuiranom se upotrebom preventivno djeluje protiv ponovne pojave kostobolje. Višenamjenski je i primjenjuje se na bilo koje bolno mjesto na tijelu.

110 KM   55 KM
product
Nefro Aktiv

Čajna mješavina kao sudionik u procesu prirodnog saniranja otežanog rada bubrega. Ublažava simptome moguće upale ili ranije dijagnosticiranog oboljenja bubrega. Efikasno djeluje na ubrzavanje prirodnog čišćenja bubrežnih kanala od toksina i eventualnog kamenca. Preventivno održava normalan rad bubrega.

110 KM   55 KM
product
O-Caps

Preparat na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E, koji je namijenjen osobama s oštećenjem vida. Svojim djelovanjem potencijalno može da utječe na olakšavanje pritiska u očima, obnavljanje vida i prevenciju razvoja očnih bolesti.

110 KM   55 KM
product
Parazol

Čaj prirodnog porijekla namijenjen postepenom čišćenju organizma od parazita, odgovornih za promjene na koži, poput papiloma, bradavica ili ekcema. Protuvirusni je dodatak prehrani za potencijalnu dezinfekciju nakon preporučenog perioda upotrebe proizvoda.

110 KM   55 KM
product
Pro Caps

Dodatak ishrani čiji su sastojci na prirodnoj bazi namijenjeni normalnom funkcionisanju i održavanju zdravlja prostate. Ove kapsule imaju potencijalno djelovanje na liječenje glavnih simptoma prostatitisa, ostalih bolesti urogenitalnog sistema i jačanje erekcije.

110 KM   55 KM
product
Pro Drops

Pro Drops je biljna mješavina koja djeluje na jačanje potencije i obnovu krvnih sudova. Aktivacijom svih sastojaka djeluje na sprječavanje nastanka upale prostate. Prirodni sastojci u sastavu, mogu pomoći kod poboljšanja cirkulacije, normalizacije procesa mokrenja, jačanju imuniteta i libida.

110 KM   55 KM
product
Prostamid

Čaj na biljnoj bazi, čije redovno korištenje potencijalno može da smanji mogućnost upale i dalji razvoj prostatitisa. Pogodan je za sve uzraste i nesmetano se konzumira uz ranije preporučene doktorske terapije. Koristi se tretmanski.

110 KM   55 KM
product
Psorizin

Krema biljnog sastava, ima za cilj ublažavanje simptoma psorijaze i dermatoloških problema uzrokovanim infekcijom. Održava kožu umirenom. Pogodna je za cijelo tijelo bez osnova za nastanak neželjenih reakcija, ni na najosjetljivijim područjima.

110 KM   55 KM
product
Quick Fit

Sirup koji ima u cilju ubrzavanje metabolizma i stvaranja osjećaja sitosti. Neprekidna upotreba omogućava razgradnju masnih naslaga i bržu potrošnju viška kalorija. Pogodan je za sportiste i sportistkinje kao dodatak prehrani.

110 KM   55 KM
product
Smart Termoska

SMART termos boca modernog dizajna sa ugrađenim termometrom. Namijenjena za očuvanje temperature željenog napitka.

120 KM   60 KM
product
TestoX

Biljni sastav kapsula na bazi L-karnitina, koje su namijenjene rješavanju problema erektilne disfunkcije. Svojim djelovanjem može da utječe na proizvodnju hormona sreće, što pojačava seksualnu želju i omogućava jaču i dugotrajniju erekciju.

110 KM   55 KM
product
Varcosin

Nezaobilazan biljni preparat koji potencijalno djeluje kod problema sa proširenim venama ili ispucalim kapilarima, bez obzira na to da li su hronični, genetski ili problem prouzrokovan nečim drugim. Redovnim korištenjem, uz preporučen unutarnji tretman čišćenja začepljenih krvnih sudova u nogama možete očekivati nesmetanu cirkulaciju krvi.

110 KM   55 KM
product
ZF Imuno32

Dodatak ishrani namijenjen osobama koje imaju oslabljen imunitet. Ove kapsule sadrže potrebne vitamine i minerale kako bi se potencijalno očuvao pravilan rad organizma prilikom pojačanog stresa, nepravilne prehrane, nesanice i nedostatka tjelovježbe.

110 KM   55 KM