SMART Termos Boca

Детални врска производот

product
SMART Termos Boca
Smart Termos Boca
star star star star star
2000 MKD   1000 MKD

SMART термос шише со модерен дизајн со вграден термометар. Наменет за одржување на температурата на саканиот пијалок.

1 пакување
2000 MKD 1000 MKD
Други производи