Pyetjet e bëra më shpesh

Nga çfarë janë bërë produktet tuaja?

Produkte të endura nga përbërës të pastër natyralë dhe suplemente bimore, pa papastërti të dëmshme.

Si funksionon paratë në dorëzim?

Paratë në dorëzim (POP, shkurtuar) është një metodë transaksioni në të cilën mallrat paguhen pas dorëzimit

Si mund të porosis?

Çdo faqe produkti përmban detaje rreth artikujve, si dhe një formular kontakti në të cilin mund të futni emrin dhe numrin tuaj të telefonit. Një agjent nga qendra jonë e thirrjeve do t'ju kontaktojë sapo të dorëzoni porosinë tuaj.

Në cilat vende dërgoni produkte?

Aktualisht dërgojmë në Kroaci, Bosnje dhe Hercegovinë, Itali, Hungari, Slloveni, Shqipëri, Mal të Zi, Kosovë, Maqedoni, Turqi, Bullgari, Gjermani, Austri dhe Serbi. Për shkak të COVID-19, operacionet tona janë pezulluar në disa vende. Por ne po punojmë shumë për t'i hapur ato zona së shpejti.

Sa shpejt mund të pres paketën time?

Dorëzimi është i shpejtë dhe zakonisht zgjat më pak se 7 ditë për të gjitha destinacionet e listuara.

A marrin klientët e rregullt oferta speciale nga Limited Charm?

Po! Në fakt, ne kemi shumë kanale ku promovojmë specialitetet tona (rrjetet sociale, buletini me email, njoftimet push, SMS). Thjesht abonohuni në ndonjë ose disa prej tyre dhe ne do të sigurohemi që t'ju mbajmë të informuar

A mund ta anuloj porosinë time në çdo kohë?

Teknikisht, po. Ju lutemi vini re se sapo paketa të largohet nga magazina jonë, ju duhet ta refuzoni porosinë dhe ta ktheni atë menjëherë.