Rreth nesh

Ne jemi Limited Charm. Një markë e pavarur që operon prej shumë vitesh në Ballkanin Perëndimor. Ne kujdesemi që shëndeti, imuniteti dhe bukuria juaj të mbrohen gjithmonë nga trajtimet më të mira natyrore.
100% Transparente

Çdo produkt ka një etiketë të kompanisë me udhëzime për përdorim dhe informacion mbi origjinën e produktit.

Përbërësit organikë

Të gjithë përbërësit janë ekskluzivisht natyralë, vegan dhe pa aditivë të dëmshëm.

Analizuar & Testuar

Teknologët e ushqimit punojnë ngushtë me institutet përkatëse, të cilat kryejnë kontrollet e nevojshme për t'u siguruar që produktet tona janë zgjedhja e duhur për ju dhe ne.

Para ne dore gjate dorezimit

Ne ju tarifojmë vetëm pasi të shihni mallrat dhe të konfirmoni se kjo është ajo që keni porositur.

Shëndeti dhe Mirëqenia

Ajo për të cilën ne qëndrojmë
Limited Charm lindi nga qindra ide që kishin një qëllim të përbashkët - të ruanin një mënyrë jetese optimale, duke ofruar produkte që forcojnë trupin. Kompania vlerësoi burimet natyrore të Ballkanit, një rajon plot me specie bimore autoktone me veti mjekësore.
wellbeing-icon

Avantazhet e blerjes nga ne

benefit-icon
Pavarësisht se sa ju porosisni, ne paguajmë për dërgesë!
benefit-icon
Ne ofrojmë përzierje perfekte bimore.
benefit-icon
Bimët vendase në livadhet dhe fushat më të pastra.
benefit-icon
Paguani kur mallrat mbërrijnë në adresën tuaj.
benefit-icon
Pavarësisht se kur porosisni, dërgesa është gjithmonë e disponueshme!

Produkte të zhvilluara me mencuri

Për t'u kujdesur për imunitetin tuaj
Qindra teste rigoroze i paraprijnë prodhimit. Ne investojmë në pajisje laboratorike të testuara dhe operojmë një nga objektet më të avancuara të prodhimit në Ballkanin Perëndimor. Ne hulumtojmë me kujdes çdo bimë, konfirmojmë identitetin dhe vetitë e saj, përpara procesit të prodhimit. Kështu sigurojmë qëllimin e çdo bime dhe produkti, sepse kënaqësia juaj është e para.
thoughtful-icon
delivery-icon

Si e bëjmë shpërndarjen

Dorëzimi në adresën tuaj
Mjeti më i sigurt dhe më i besueshëm i transaksionit është kur produkti bëhet i prekshëm dhe i dukshëm për klientin. Kjo është arsyeja pse ne kemi vendosur të mos tarifojmë asnjë nga klientët tanë përpara se të shohin vetë mallrat.
Pagesat në dorëzim, jo vetëm që ofrojnë mundësinë e një blerje të verifikuar, por eliminojnë edhe rreziqet e të bërit biznes me kompani jo të besueshme.