Politika e dorëzimit

Në Limited Charm, ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve tanë një përvojë të ofrimit pa probleme dhe efikase. Ju lutemi lexoni me kujdes politikën tonë të dorëzimit për të kuptuar se si ne e trajtojmë dërgesën e porosive tuaja.

Tarifat e transportit:

Pëlqimi për të rritur shumën e blerjes:

Njoftimi për dërgesa të shumta:

Njoftim për dorëzim të vonuar:

Konfirmimi i porosisë në telefon:

Informacioni i pageses

Opsionet e dorëzimit:

Artikujt jashtë stokit:

Ndjekja e dërgesës:

Kërkesa për nënshkrim:

Saktësia e adresës së dorëzimit:

Dorëzimi në P.O. kuti:

Marrja dhe inspektimi i porosive:

Përpjekjet për ridorëzimin:

Kthimet dhe shkëmbimet:

Mbrapa